Öppna / stäng meny

Vi söker en SERVICETEKNIKER

2019-09-12

Vi behöver förstärka och utöka med en SERVICETEKNIKER Sverige

Dina arbetsuppgifter blir underhållsservice, reparationer, montage samt utbildning och igångkörning vid ny leverans.  Med eget ansvar för kunder ska du som tekniker även vara vårt ansikte utåt bland våra många kunder i Sverige. Du utgår från kontoret med egen servicebil. Dina arbetskamrater finns i Karlstad men själv kommer du huvudsakligen vara ute på fältet under veckorna.

Du som person ska vara flexibel och engagerad och drivas av att serva maskiner i industrin Du behöver vara praktiskt lagd, gillar att skruva och lösa problem. Vi söker en lagspelare som gillar att ta eget ansvar och som kan jobba på egen hand.

Din bakgrund: kunskap inom mekanik och viss kompetens inom el viktigt och värdefullt.

Vi kan erbjuda ett fritt arbete med stimulerande arbetsuppgifter och goda anställningsvillkor i ett stabilt välmående företag med verksamheter i Sverige, Norge och Finland.

För mer information om tjänsten kontakta

HR Resurs - Pär Hyllienmark
0738-20 60 60
hyllienmark@hrresurs.com 

Platschef Maria Frithiofsson
054-69 19 92
maria.frithiofsson@teijo.se.
Tillbaka till nyhetslistan