Öppna / stäng meny

Vi söker Teknisk Säljare

2018-08-30

Vi söker nu en förstärkning och utökning med en Teknisk Säljare

I rollen ingår det att ha aktiv kontakt med kunder, ta emot kravspecifikationer från kunder, ge råd om möjliga produktlösningar, utveckla lösningar tillsammans med konstruktion- och produktionsavdelning, ta fram tekniskt underlag, kalkylera kostnader, offerera och sälja projektet till kund.

Vi söker dig med intresse av försäljning av tekniskt krävande produkter samt en eftergymnasial utbildning inom maskin, konstruktion eller motsvarande område. Erfarenhet från produktion och projektarbete är starkt meriterande. Det är viktigt att du drivs av teknik, att leverera resultat och att uppfylla kundförväntningar.
Som person är du är van vid att arbeta självständigt, drivande och med att skapa långsiktiga nätverk. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Förutom svenska så krävs goda kunskaper i engelska. Du ska också ha möjlighet att resa främst inom Sverige, körkort är ett krav.

Rekrytering sker fortlöpande så skicka in din ansökan redan idag, varmt välkommen.

För mer information ringer du Pär Hyllienmark 0738-206060 och mailar din CV och ditt intresse till info@hrresurs.com

 


Tillbaka till nyhetslistan